Postia ja kuvia

Rullaillen kohti juhannusta

Moikka taas! Tänään saapui postissa pari uutta nukenvaatetta. Ajattelin esitellä näitä vähän ja jutella omista kesäsuunnitelmista, joissa nuket on tietysti mukana.

Nukke - My_Lovely_Dollies full custom, Margot
Silmät - Etsy / Lullaby for dolls
Keho - 27cm obitsu / mimiwoo
Peruukki - Luts
Lippis - Etsy / Atelier Milabrocc
Paita - Kirppis (Etsy)
Hame - Etsy / Minijijo
Sukkikset - Coolcat
Rullaluistimet - Kirppis (SKCouture /Etsy)


Voin kertoa että tuon kuvan ottaminen oli melkoista tuskaa, sillä makoilin kivikossa, vaikka apurina olikin veljeni. Lopputulos kuitenkin on toivottu, sillä pienet rullaluistimien kanssa yhteensopivat kukat onnistui kuin onnistuikin saada mukaan kuvaan :D

Taisin aiemminkin mainita, että mun kesä on tänä vuonna melko työn-täytteinen ja kiireitä täynnä, mutta aina ehtii järjestää aikaa kavereillekkin! Tämän viikon sunnuntaina meen ystävälleni @my_lovely_dollies Viiville yöksi, olisi tarkoitus kuvailla nukkeja ja nähdä paria muutakin ystävää sen lisäksi saan samalla Margotin "siskon" kotiin kustomista.
Sitä seuraavana viikonloppuna juhlin kihlattuni kanssa hiukan myöhässä yhteistä kolmivuotista taivaltamme, kenties siitäkin saisi jonkinlaisen nukkekuvan keksittyä!

Juhannuksena olisi tarkoitus suunnata mökille kuvaamaan!

Tämän jälkeen heinäkuussa on mummoni ja ukkini 70-vuotishääpäivä sekä omat syntymäpäiväni, joille molemmille on myös tiedossa suunnitelmia!
  Yritän parhaani mukaan postata tänne blogin puolelle näistä tärkeistä päivistä nukkeilu materiaalia!
 

Kommentit

  1. Huh voin vaa kuvitella miten haastavaa ton kuvan otto on ollu!! Paljon onnea siulle ja tonille jo nyt, en varmasti muista oikeana päivänä onnitella!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti