Postia ja kuvia

Moikka! 

Tulostelin taas albumia varten Instagramista kaapattuja uusimpia otoksiani. Albumi alkaa olemaan puolillaan kuvista ja pitää suunnitella jo uuden ostamista ja koristelua.
Tämä nykyinen albumi on melko iso, sillä sivuille voi kirjoittaa myös tekstiä. Seuraavasta varmaankin tulee "taskuversio" jotta se olisi helpompi säilöä :DKuten tämän nykeisenkin, aion myls seuraavan albumin kannet koristella itse! Nykyinen on värikkäällä trikookankaalla päällystetty ja siinä on "kirsikkana kakun päälle" pitsiä yksityiskohtina!Tosiaan eilen, 26.6.2019 tänne saapui uusi nukkeneiti. Tälläkertaa kyseessä ei kuitenkaan ole pullip tai blythe, sillä ostin itselleni BJD nuken. Edellisestä bjd nukesta on niin pitkä aika, etten edes muistanut miten suurikokoisia SD kokoiset nuket pullipin rinnalla ovatkaan!
Paketista kuoriutui tosiaan Fairylandin Feeple Mirwen normalskin sävyssä, hänestä tulee piaikkoin kuvia tänne blogin puolelle ja pävitän hänet myös nukkelistaani!

Kaikki uutiset eivät kuitenkaan ole niin iloisia, sillä posti on onnistunut hukkaamaan Latidoll pakettini, jota kovasti odotin. Nyt olen sitten asiakaspalveluun viestitellyt ja selvitellyt, mutta aika toivottamalta näyttää. Ehkä joku kaunis päivä se vielä saapuu.

Kommentit