Postia ja kuvia

Muutama bjd ja fiiliksiä juhannuksesta

Moikka!
Lähden tosiaan tänään Juhannuksen viettoon mökille. Mukaani pakkaswin Selman (Dal Frara) ja Askon (Blythe Asha Alvira). Koska me päästään ajamaan mökkiä kohti vasta illalla, niin tuskin ehdin ennen pimeää tänään kuvailemaan. Huomenna kuitenkin voisi olla hyvä päivä napsaista muutama kuva neideistä.
Mökkeilyn lisäksi mulla on bjd uutisia, joista en ole aiemmin tainnut tänne kertoa? Miulle on kotiutumassa ClockWorkFaeryn Moriko, jonka tilasin edellisessä preorderissa. Pitkän valmistusajan vuoksi, luulen, että saan sen kotia vasta syksymmällä. Morikon lisäksi olen ostanut Fairylandin Feeplen, Mirwenin kirppikseltä ja Lati yellow Sunnyni tulee takaisi kotiin!
Eli blogin puolella tulee jatkossa näkymään hieman laajempi nukkekaarti, kun bjd ja blythe nuket hyppäävät myös kuvioihin! 

Lati yellow onkin jo aikalailla kasassa, muutaman uuden asun varmaan jossain paremmassa saumassa ostan. Feeplelle on tulossa järjestämäni Lutsin kimppatilauksen kautta peruukki ja Morikolle olen kaiken joostanutkin aiemmin.
Saa nähdä tuleeko ompeluintoni vihdoinkin takaisin näiden pikkuisten myötä.

Palailen blogin puolelle viimeistään alkuviikosta kuvien kera! 💓


Kommentit