Postia ja kuvia

Tervetuloa kotiin Tara!

Heipä hei!

Tosiaan, kuten aiemmassa postauksessani mainitsin, ostin nukeille kesäisiä vaatteita Clearlanilta ja suunnitteilla olisi tehdä "Look Book" aiheinen postaus kun ne saapuvat. Postaukseen liitän todennäköisesti myös muutamia blythejen asukuvia, sillä tein kirppikseltä myös niille löytöjä.

Asujen lisäksi on tullut osteltua muutakin.. Homma lähti ehkä hiukan "lapasesta" mutta tänne on kotiutumassa myös Poison Girl:in uusin kustomi neito, Tara.
Taraa varten minulla on 27cm SBH white keho nurkissa odottamassa, sillä Neela (entinen Patricia) saa 27cm hard bust kehon! Mulla ei aiemmin ole ollut hard bust kehoa Pullipilla, enkä muistaakseni ole miiteissäkään niihin törmännyt. Kaveri osasi antaa paremmin tietoa ja uskaltauduin ottamaan "riskin" ja testaamaan miten sellainen toimisi nukellani.

En oo pitkään aikaan "luonut hahmoja" nukeille alusta loppuun saakka, mutta nyt musta tuntuu, että olisin valmis näkemään sen vaivan! Ikää tuskin koskaan tulen nukeilleni enää keksimään, sillä ajatus nuken iän miettimisestä saa mut stressaamaan melko paljon! Alustavasti suunnitelmissa kuitenkin on, että teen jokaiselle nukelle jonkinlaiset taustatarinat ja keksin heille pääpiirteittäin luonteet!

Kesällä mulla on normaalia enemmän työvuoroja, mutta yritän silti ehtiä kuvaamaan ja postaamaan mahdollisimman säännöllisesti!

Picture ©Poison Girls Dolls
 
Kommentit

  1. kai sit teet niil eeppisii kuvatarinoit jotka lopetat johonki kauheesee cliffhangerii ku moti loppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (En vastaa kahta viikkoo myöhäs ku eka tarina on jo julkastu mut tietysti :DD)

      Poista

Lähetä kommentti